čtvrtek 27. září 2012

(CO NEMINOUT #1) Je Heparin u akutního koronárního syndromu k ničemu?

"Co neminout" je nová sekce, kam budu cca 1x týdně dávat odkazy na podle mě nejzajímavější články, videa, blogy, podcasty a podobně, na které narazím. Někdy budou v češtině, ale většinou v angličtině. Budu samozřejmě vybírat zdroje, které jsou zdarma přístupné.

Jako první jsem vybral extrémně zajímavý podcast od doktora Davida H. Newmana a doktorky Ashley Shrevesové, kteří založili skvělý web SmartEM.org 
Zde najdete jejich biografii.

Jejich podcast má název "Heparin for Coronary Syndromes" a opravdu zajímavou a zábavnou formou v něm prolétnout prakticky veškerou literaturou, která kdy o heparinu a jeho použití u ACS vyšla. Je to až překvapivě zajímavý podcast, který Vám můžu doporučit a který si můžete například stáhnout do mp3 a poslouchat v MHD.

Stáhnout si můžete mp3 nebo mp4 verzi ZDE, a nebo se k němu můžete dostat přes iTUNES ZDE.

smartem.org

P.S. Podcast je zvukový nebo video záznam, který autor podcastu umísťuje na internet v podobě souborů (často ve formátu MP3), na které odkazuje na webových stránkách.

Prosím dejte mi vědět, co si myslíte o této nové rubrice, jestli Vás to zajímá nebo nezajímá. A také co si myslíte o tomto velmi zajímavém podcastu.
Své názory můžete nechat pod článkem v komentářích (i anonymně) nebo mi napište na mail jan.stros@seznam.cz.


Žádné komentáře:

Okomentovat